Her på Krofatters er øl en af vores hoved beskæftigelser, faktisk næsten den vigtigste, vi elsker magien ved humlen og det den kan tilføje af smag, både bare som øl men også i mad og desserter, hos os er der ingen grænser for hvad vi kan finde på!

Coisbo Beer er dem vi hovedsageligt har på hanerne hos os,
De har skabt en passion, en særlig bryggestil, et stilsikkert håndværk med plads til de aller­bedste råvarer, et godt design og en velafbalanceret smag til alle vores gæster.
Coisbo er til dig! Og til alle dem du kender!
Hos vores leverandører handler ølbrygning om at give mennesker sanselige oplevelser, hvor det kan både ses og smages, at gøre sig umage hver eneste dag.
Kendetegnende for Coisbo’s bryggestil er, at have en god fornemmelse for råvarer, og hvordan de vil smage i øllet; ikke at gå på kompromis med råvarerne. Vi elsker det!

COISBO BEER

Tekst om COISBO BEER

Coisbo Beer har skabt en passion, en særlig bryggestil, et stilsikkert håndværk med plads til de aller­bedste råvarer, et godt design og en velafbalanceret smag.
Coisbo er til dig! Jeg brygger øl fordi jeg ikke kan lade være. Det er mantraet fra Anders Coisbo. For ham handler ølbrygning om at give mennesker sanselige oplevelser, hvor det kan både ses og smages, at han gør sig umage hver eneste dag. Først da er Anders tilfreds!
Kendetegnende for Coisbo’s bryggestil er, at have en god fornemmelse for råvarer, og hvordan de vil smage i øllet; ikke at gå på kompromis med råvarerne og så er de forskellige øl knap så stærke.

SYNDIKATET

Tekst om SYNDIKATET

Vi har 13 forskellige øl fra dette Bryghus, som befinder sig i Auning. Syndikatet er et fantombryggeri. Med et glimt i øjet kalder de sig gangsterbryggere.
Brygmæssigt er de kendt for at udfordre de forskellige stilarter af øl, så både entusiaster og almindelige øl elskere kan være med.

Fur Bryghus

Tekst om FUR BRYGHUS

Fur Bryghus er et bryggeri, der ligger på Furs nordvestlige spids, Knuden.

Fur Bryghus og Restaurant Bryghuset er indrettet i rød træbygning fra 1926. I 1997 blev det 128 hektar store areal og den gamle træbygning overtaget af den nuværende ejer, Mogens Fog. I 2004 var bygningen omdannet til et moderne mikrobryggeri med tilhørende restaurant og bryghuset blev indviet torsdag den 30. september 2004. Fur Bryghus producerer pt. ca. 400.000 liter Fur øl, som sælges over hele landet.

ØRBÆK BRYGGERI

Tekst om ØRBÆK BRYGGERI

Ørbæk bryggeri blev grundlagt i 1906 af familien Madsen i Ørbæk, i vis ejerskab det var i tre generationer. Bryggeriet blev bygget som et malt 1906- og hvidtølsbryggeri i 1914. På Fyn blev bryggeriet specielt kendt for dets Stakitøl, som blev fremstillet af røgmalt fra bryggeriets eget malteri.

Udover disse bryggerier, tager vi tit forskellige mikrobryggerier ind på vores 3 gæstehaner. Dette kan der informeres om på restauranten.