Med Krofatters Mad- & Ølbar har vi fået en fantastisk mulighed for at føre en række spændende ideer ud i livet. Vi er jo alle sammen så glade for det klassiske danske køkken, og vi elsker det alle sammen, Dette bevare vi, men  med det diskrete moderne touch. Det er en hyldest til det danske køkken – vi tilbyder noget anderledes, noget vi alle elsker og kender, omgivet af hyggelige og varme omgivelser.

Vi sætter stor fokus på det dejlige øl vi laver her i Danmark, Der produceres så meget godt øl på de ihærdige danske mikrobryggerier, det vil vi gerne hylde her på Krofatters. Vi finder hele tiden en masse spændende øl, som vi specialisere os indenfor, så vi kan fortælle vores dejlige gæster om det og er klædt godt på til det. Der serveres både fra fad og på flaske – og som kan nydes alene og/eller med dem du holder af.

På Krofatters mad og ølbar er der plads til alle!

Vi er en 23 årig kvinde med ben i næsen fra sønderjylland, og en frisk ung mand  på 26 år der er hovederne og ejerne bag denne fantastiske restaurant som vi er rigtig stolte af. Vi går op i at pris og kvalitet hænger sammen, og at give vores gæster en oplevelse fra hjertet. En de ikke vil glemme, at folk føler sig hjemme og vender tilbage. Vi lever og brænder begge to for denne branche, og det håber vi at i kan mærke når i træder ind af døren, folk vil nemlig altid blive mødt med åbne arme hos os.

DRC_Medlem-1024x517
Sm1ag-250x250
ale.dk_-1019x1024
null

Baren

Oplev den uformelle stemning hos Krofatters i et flot, klassisk barmiljø – ved de høje borde og stole, og helt tæt på fadølshaner, god snak og masser af liv.

32 pers. – højtsiddende

null

Salonen

I salonen er der lidt mere ro på, men stadig en dejlig uformel atmosfære – her er plads til hygge og helt afslappet at nyde lækkert mad og kølig øl.

32 pers. – lavtsiddende.

null

Slyngelstuen

Et super lækkert og aflukket rum med plads til de gode samtaler og en løssluppen stemning – naturligvis med højt serviceniveau og løbende forsyninger.

8-10 pers. – mødested.